Gaveønsker fra Rosenbud | Til alle der er vilde med høns

Vi har her samlet de bedste og mest populære gaveidéer til alle, der er helt vilde med høns. For hos Rosenbud finder du alt til høns i haven – og til os, der holder dem.
Vi har valgt at lave nogle forskellige kategorier, som du forhåbentlig kan finde god inspiration i. 
 • Til den unge hønseejer
 • Til den passionerede hønseejer
 • Til børnefamilien med høns
 • Til dem, der elsker at omgive sig med høns
 • Til de forkælede høns

 

Gaveidéer til den unge hønseejer

Der er ikke noget skønnere end at gøre ens høns i haven til et familieprojekt, og vi ved rigtig mange børn er glade for deres havehøns. Derfor har vi også fundet et udvalg af produkter, som kan give endnu flere sjove stunder mellem hønsene og de mindste i familien.

Se vores udvalgte gaveidéer her

Gaveidéer til den unge hønseejer

 

  Gaveidéer til din passionerede hønseejer

  Her hos Rosenbud finder du alt det, du bare må eje når du har høns. Og det er alt fra det helt praktiske til fuldautomatiske. Vi har f.eks. en fuldautomatisk rugemaskine, som passer perfekt til hobby-udrugning eller den smarte Wisedrinker, som sikrer rent drikkevand for hønsene på en nem måde.

  Vi prøver altid at have det nyeste indenfor hønseverdenen - og vi elsker at tænke kreativt. Så forhåbentlig kan du blive inspireret til nogle produkter, som du simpelthen ikke vidste du manglede.

  Se vores udvalgte gaveidéer her

  Gaveidéer til den passionerede hønseejer


   Gaveidé til børnefamilier med havehøns

   Vi ved at der er mange børnefamilier derude, som har høns i baghaven. Og vi har selv mere end 30 års erfaring med netop det at have høns og børn, der vokser op med dem. Derfor har vi her samlet både sjove og praktiske ting, som gør livet med høns endnu bedre (og endnu sundere!)

   Se vores udvalgte gaveidéer her

   Gaveidéer til børnefamilier med høns

    

   Gaveidéer til dem, der elsker at omgive sig med høns

   En absolut trang til at omgive sig med fjerede dyr - også kaldet hønsetitis. Det har vi heldigvis den perfekte kur imod. Vi har nemlig en masse hyggelige produkter, som alle er drømmen for dem, der elsker at omgive sig med høns. Både indenfor og udenfor. 

   Du kan bl.a. finde vores gummistøvler med hønsemotiv - som ikke bare er fine at kigge på, men også enormt behagelige på fødderne. Eller hvad med vores utroligt smukke glaskugler med hønsedesign? De er lavet i USA i den flotteste kvalitet.

   Se vores udvalgte gaveidéer her

    Gaveidéer til alle der elsker høns

     

    Gaveidéer til de forkælede høns

    Når nu vi hos Rosenbud har specialiseret os i forkælede havehøns, så ville det næsten være synd hvis hønsene ikke også skulle have en kategori for sig selv. For vi elsker forkælede høns!

    Så vil man sprede juleglæden hos hønsene, har vi samlet nogle favoritter her, som gør hønsenes jul endnu bedre – og det har de da fortjent, ikke sandt?

    Se vores udvalgte gaveidéer her

      Gaveidéer til høns

      

     Hvem er Rosenbud? 

     Vi er en familieejet webshop, der siden 2013 har fokuseret på at gøre det sjovere at have høns i haven. Derfor finder du alt til dit hønsehold hos os – fra det sjove som hønseseler til den praktiske automatik, der sørger for at lågen til hønsehuset lukker, når det bliver mørkt. Vores passion for høns går mere end 30 år tilbage og vores fokus har altid været på at give hønsene et så naturligt liv som muligt, så hele familien har nydt sunde æg med god samvittighed.

     Vi står altid klar til at hjælpe med spørgsmål på info@rosenbud.dk eller 61 13 90 00.