Minigarden er haver i højden, dyrk nemt krydderurter og blomster

Dyrk planter på den nemme måde

LODRETTE HAVER PÅ DEN LETTE MÅDE...

Lodrette haver giver masser af muligheder for at dyrke blomster, krydderurter og køkkenhaveafgrøder - også selv om du ikke er meget plads til rådighed. Du kan sikkert finde et lille stykke væg, der kan piftes op med lidt planter.
Med Minigarden kan du trylle dit plankeværk, cykelskur, facade eller en trist kontorvæg om til en lækker urtehave eller et frodigt blomsterbed.

Uanset om du har en lillebitte altan, et flot udekøkken eller skal i gang med det helt store urban gardening projekt, så kan de smarte plantevægsmoduler bruges til at skabe grønne oaser.

Dyrk salat og krydderurter på væggen

Byg en plantevæg ved at sammensætte flere moduler

Minigarden grundmodul Vertical pris 569,-

Minigarden Vertical kan sættes sammen på mange måder og du kan også aflutte den med et hjørnemodul.

Dyrk jordbær i højden med minigarden vertical og corner
Her er er der dyrket jordbær i højden i  hvide Verticale og afsluttet med et hjørnemodul.

Minigarden Corner, brug den selvstændigt eller som afslutning på VerticalMinigarden Corner, brug den selvstændigt eller som afslutning på Vertical
Minigarden Corner i hvid eller sort pris 239,-


Brug den selvstændigt eller som afslutning på Vertical. Du kan også sætte 2 corner sammen og hænge dem op på væggen med det specielle sammenbygnings -og ophængsbeslag.

 

Dyrk krydderurter nemt i Minigarden Basic
Minigarden Basic
findes i 3 forskellige modeller
M, S eller uno og koster fra kr. 229,-

Har du lyst at få succes med Basilikum eller mynte til sommerens drinks, så er Basic modulerne helt fantastiske. Nu kan alle dyrke sommerens krydderurter med succes, fordi der medfølger en vandbeholder, der automatisk tilføre den mængde vand planterne har brug. 
Jeg har altid en Basic-M stående i mit sydvendte køkkenvindue med basilikum hele sommeren og de vokser så flittigt at de fint dækker vores behov for frisk basilikum.
Du kan også dyrke Mynte til sommerens forfriskende Mojito eller purløg til det daglige grønne drys. Mulighederne begrænses kun af din fantasi.

Du kan tilmed hænge den op på væggen med et vægbeslag.

Minigarden Basic selvvander potte med urterMinigarden ophængt på en væg, selvvandingspotte med krydderurter
Ophæng til Minigarden Basic 

 

Minigarden er et system af plantemoduler, der kan sammenbygges, nøjagtig som du synes og til de store konstruktioner, kan der monteres vandingsanlæg.

Kvadratmeterhaven er et samlet modul på 24 plantehuller, her kan du skabe en frodig jordbærvæg, helt fri for de ulækre dræbersnegle.

Minigarden Kvadratmeter have, på en lodret væg
Kvadratmeterhaven i hvid incl. vandingsanlæg
pris 1549,-

Det er nemt at komme i gang og der er monteringsvideo ved alle produkter på shoppen, så kig ind på Minigarden og bliv den perfekte haveholder.