Over 30 års passion for høns - Læs historien om Rosenbud

Om Rosenbud

Fortællingen om Rosenbud


begyndte for snart 35 år siden, hvor jeg fik mine første høns. Jeg har altid haft høns og andet fjerkræ og mine høns er en evig kilde til underholdning, de er trofaste, kloge og beroliger i en stresset hverdag.

Mine høns belønner mig med dejlige friske æg og det sundeste kød og egen avl smager nu bedst. Det er og har altid været vigtigt for mig, at jeg og især mine børn spiser sunde kvalitets fødevarer og med egne høns i haven, er jeg sikker på at mine æg ikke indeholder medicinrester og andre usunde ting.

Og når man nu har høns og er glad for farver, teknik og andet grej, der kan gøre hønselivet nemmere, er det nærliggende at dele disse fund med andre hønseglade mennesker.

Startskuddet til Rosenbud


Det hele begyndte med at jeg ville så gerne have lyserøde æggebakker til mine friske æg. Æggebakker i farver og æggekarrusellen var de første produkter i butikken, men snart blev det til flere ting og i efteråret 2014 satte jeg mig for at lave min første webshop og i dag er det en smukkere og meget forbedret udgave du finder på siden her.

Rosenbud har et stort udvalg af hønseartikler, både til høns som til mennesker, der ligesom jeg, holder af høns i haven.

I dag har jeg mange produkter i min shop, både til det praktiske men også pynteting og service og kunst - og alle mine ting er relateret til det at have høns.

 

{

{widget type="cms/widget_block" template="cms/widget/static_block/default.phtml" block_id="157"}}

Og hønse automatikken

Jeg har altid elsket automatik, hvis det kan gøre livet nemmere. En automatisk hønseluge åbner og lukker for hønsene, uden at jeg skal huske det først, så hos mig har ræven ikke adgang efter sengetid.


Rosenbud har kun produkter, som jeg har gennemtestet på egne høns og hønsehuse og alle de sjove hønseting du finder har været forbi mit hjem og brugt i dagligdagen og sådan vil det blive ved at være.


Det er helt naturligt for mig, at bruge mine erfaringer fra mange år med høns og ikke mindst glæden ved de ting som gør hønsehold nemmere eller bare mere indholdsrigt til at finde ting, der kan glæde alle havehønseejere.


Leder du efter en ting du ikke finder på shoppen, så tøv ikke med at skrive eller ring til mig og jeg vil tjekke det ud.

Tak fordi du kigger ind og jeg håber du finder nogle gode brugbare ting på min side. Skulle der være noget du mangler, skriv til mig og jeg vil prøve at finde det.


Jeg leder altid efter ting som kan gøre vores hønseliv mere inspirerende og Rosenbud til den butik, hvor du altid vil finde unikke hønseting til høns, hus og have.


Gennem årerne har der været journalister forbi Rosenbud, da produkterne vækker manges interesse, nok især de sjove ting som hønsekjoler og hønsebleer skaber opmærksomhed og har du lyst at læse mere, så kig med.


Har du lyst at se en lille video fra FamilieJournalen, så se med her. Hertil er der også en lille video med artikel fra Sjællandske her.

Rosenbud - Låge med skilt

Rosenbud er en seriøs hønsebutik,


hvor du altid får god og faglig betjening, her sælges ingen varer, som jeg ikke selv har afprøvet og så er Rosenbud selvfølgelig E-mærket - din garanti for en ordentlig butik, som lever op til love og regler for god webhandel.


Hos Rosenbud.dk finder du alt i hønsetilbehør. Tak for din interesse og da du nu er nået helt hertil, vil du så ikke gerne følge med i vores nyhedsbrev? Meld dig til nederst på webshoppen.


De bedste hønsehilsner fra
Vibeke, indehaver af Rosenbud.

Rosenbuds certifikater

Miljøvenligpakning Webshop mærket E-mærket

SPØRGSMÅL OG SVAR

Ja, Rosenbud sælger ikke noget vi ikke har, så hvis du bestiller varen i shoppen, er den også på lager.

Når du bestiller inden kl 12 på en hverdag, sendes pakken samme dag og normalt når den frem næste hverdag.

Der er forskellige modeller, men de virker ved at styre åbning og lukning enten på klokkeslæt eller efter lyset. Du kan læse mere her.

Jeg skriver gerne en hilsen og vedlægger, skriv din hilsen under bemærkning til din ordre. Start med Hilsen: ………. vil du købe et kort med hønsemotiv, jeg kan vedlægge?

Jeg har ikke en decideret forretning, men en lille udstilling, hvor i kan se mine varer og få dem demonstreret og I er altid velkomne, men ring og aftal en tid først på 61 13 90 00.

Høns bag hegn

Send en besked til os

{{block type="core/template" name="contactForm" template="contacts/form.phtml"}}